Om os

BJÖRNA ApS blev grundlagt i 2008 og har i dag vokset sig til at være en af de førende leverandører af licenserede og private label tekstilprodukter samt koncepter inden for boligtekstil og interiør til det europæiske marked. Vi arbejder med de største detailaktører på det Skandinaviske og Europæiske marked og visionen er til stadighed at være blandt de foretrukne partnere hos detailhandlen, licenspartnere og leverandører ved at være innovative og pålidelige og med fokus på at opbygge langvarige partnerskaber.
Vi fokuserer løbende på udvikling af unikke produkter og design med høje produktkvalitetsstandarder samt sikring af overholdelse af de sociale ansvarskrav hos vores leverandørbase og hvorfor BJÖRNA også er medlem af Business Social Compliance Initiative (BSCI).
Vores mål er at have de stærkeste licensmærker og løbende udvikle og bringe nye innovative produkter til det europæiske forbrugermarked ved at tilbyde kvalitetsprodukter til rimelige priser og yde fremragende service til vores kunder.